Over ons

Over ons

Bij Eetcafé de Gribus is het altijd gezellig. Of je nu komt voor een lunch met collega’s, diner met familie of borrel met vrienden. Ons team zorgt er altijd voor dat iedereen zich direct thuisvoelt. Elke keer weer. We worden niet voor niets het gezelligste eetcafé van Barneveld genoemd!

Van tosti tot tiramisu

Onze uitgebreide lunch- en dinerkaarten staan vol heerlijke keuzes. Van een ouderwets (lekker) broodje kroket tot een 4-gangen verrassingsdiner met bijpassende wijnen. Ook is er een speciale kinderkaart. Jong en oud kan dus terecht bij Eetcafé de Gribus. Reserveer voor de zekerheid wel altijd een tafel. Helemaal in het weekend.

Niet alleen voor lunch of diner, maar ook juist voor een drankje kom je naar de Gribus toe. We zijn en blijven tenslotte een eetcafé 😉 Geniet bijvoorbeeld van een cappuccino – met een groot stuk taart – of plof lekker neer met een ijskoud (speciaal)biertje, glas wijn of gin & tonic. Borrelplank erbij en genieten maar. Zomers op ons zonnige terras en de rest van de tijd binnen in het sfeervolle café. Altijd gezellig!

Tot snel

We hopen je snel (weer) te zien bij de Gribus. Houd ons ondertussen in de gaten via Facebook en Instagram. Daar plaatsen we het laatste nieuws, lekkere foto’s en nog veel meer.

Het team van Eetcafé de Gribus Barneveld


Tip: geef eens een Gribus dinerbon cadeau! Inclusief bijpassende envelop en ruimte voor een eigen tekst. Verkrijgbaar bij ons aan de bar.